Szeretettel Köszöntelek Benneteket a balatoni BOKRÉTA oldalán

greta

Pálné Illés Gréta vagyok, virágkötő és dekoratőr. Siófokon születtem és Balatonfüreden éltem hosszú évekig. Ezért a szívemhez közel álló, Balaton partján és környékén dolgozom főleg, de az ország bármely pontjára szívesen ellátogatok hozzátok, hogy segítségemmel harmonikus, igényes és személyre szabott esküvőtök legyen!

1998 óta virágkötőként dolgozom a szakmában. Mára már csak esküvői virágkötészettel és rendezvények dekorálásával foglalkozom. Miért? Az alkotás öröme, a készülődés a Nagy Napra, a menyasszony szemének csillogása, a vőlegény elégedett mosolya...és sorolhatnám, mert ez nekem mind szív melengető és persze inspiráló. Ezért is lett nekem a virágok, a virágkötés egy soha el nem múló szerelem - szenvedély az életembe! Fontosnak tartom a személyes találkozást veletek, Kedves Jegyespár ,hiszen egy picit én is részese leszek a Ti közös életetek kezdetének!....a Ti Nagy Napotok nekem is fontos!

 

Munkáim során mindig is törekedtem a kiváló minőségre, a tökéletes kivitelezésre, az egyensúlyra és az összhangra. Az esküvő egyedisége pedig belőletek indul …! A stílus -, a helyszín -, és a ruha választás mind nagyon fontos dolgok, ezek után jöhet a hozzáillő virág -design és a többi….!

Ebbe is segítek nektek, hogy megtaláljátok, megtaláljuk együtt a hozzátok illő és közel álló stílust!Lehet az pasztell színű provance, természet közeli rusztikus, tematikus vintage stílus amik a régmúltat idézik fel, de lehet akár bohém ami színes és mosolygós, avagy elegánsan klasszikus…..

A színek, a formák, az anyagok harmonikus válogatása adja meg az esküvőtök hangulatát és varázslatosságát. Készüljünk Együtt az Esküvőtökre!

Szeretettel : Gréta /balatoni Bokréta virágkötője és dekoratőre/